Je leven weer vlot trekken

Je leven weer vlot trekken

Worstel je met een bepaalde situatie? Weet je niet hoe je eruit moet komen of denk je dat je het niet kunt veranderen?
Vaak is er meer mogelijk dan je denkt. Drie tips om de boel weer in beweging te brengen en tegelijk meer rust en vrede te ervaren. En hoe dat ons helpt naar wereldvrede.

Werk aan vrede met de situatie

Zolang je geen vrede hebt met de situatie is er weerstand. De weerstand, dat wegduwen van wat je niet wilt maakt dat je niet vooruit komt en het kost ook nog eens veel energie en maakt ons lichaam ziek. Dat betekent overigens niet dat je alles maar goed moet vinden en geen verandering na moet streven, het is meer een basis van waaruit je aan verandering kunt gaan werken.

Zie de boodschap

Een ‘probleem’ is een boodschap om naar te luisteren. Het leven schotelt je vervelende toevalligheden voor waarbij je denkt: ‘waarom overkomt mij dit?’.  Als je er midden in zit voelt het als een afgrond. Als je achteraf het grote geheel ziet dan blijkt het een zinvolle verandering teweeg te hebben gebracht.
Zelfs een ziekte of pijn bij het lopen kan een signaal zijn om het eens rustiger aan te doen, om eens bij jezelf naar binnen te kijken in plaats van maar te blijven hollen. Het leven geeft op allerlei manieren signalen als je van jouw eigen pad af gaat. Ga op onderzoek en probeer te ontdekken wat het signaal kan zijn zodat je jouw eigen pad weer terug kunt vinden.

Verhoog je trilling

Dankbaarheid is de weg naar meer geluk en naar een hoge trilling. Je geeft iets terug in plaats van alleen maar iets te eisen van het leven. Nu zul je zeggen: natuurlijk ben ik dankbaar. Maar lukt het je wel om het dagelijks bewust op een intense manier te ervaren? Dat vraagt dagelijks oefening. Pas als er beweging in je leven komt weet je dat je goed op weg bent.  Dan ervaar je dat je kunt vertrouwen op je intuïtie en worden de antwoorden op je vragen helder: wat wil ik ECHT? Hoe bereik ik dat? Op een soortgelijke manier kun je door je trilling te verhogen ook lichamelijke klachten langzaam op laten lossen. Er is veel meer mogelijk dan je denkt!

Je voorbeeld is aanstekelijk

Als je mijn passiecirkel kent dan weet je dat je iets makkelijk creëert als je het zelf al ervaart. Vrede is een hogere trilling dan boosheid. Die trilling werkt, net als passie, aanstekelijk.  Als we ons niet meer laten afleiden door het negatieve nieuws, maar verbondenheid willen voelen met anderen. Als we niet meer luisteren naar leiders die bevolkingsgroepen tegen elkaar opzetten of ons een oorlog in sturen.

Als je dus een hoog trillingsniveau samen met anderen weet vast te houden gebeurt er iets bijzonders. En het breidt zich vanzelf uit. Dat is geen hocus pocus, het is pure natuurkunde. Kijk maar eens naar wat er hierboven in het filmpje gebeurt! Het geeft aan hoe het onbewust naar onze omgeving doorwerkt. Zo werk je samen met anderen aan wereldvrede.

Meer weten over de  doen wat je ECHT wilt en over het verhogen van je trilling?
Doe mee met de gratis online Masterclass zes stappen naar doen wat je ECHT wilt


Add comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.