Wat is mijn grootste uitdaging? gratis inspiratie

Vul deze vragen in en je ontvangt een gratis een inspiratiegesprek ‘ruimte en rust’ van ongveer 1 uur waarin we op zoek gaan naar wat er in de weg zit en hoe je stappen kunt maken.

Als je kijkt naar jouw levenspad, wat is dan je grootste uitdaging om verder te komen? Schrijf hieronder je frustratie of je uitdaging op dit moment.In hoeverre sta je open voor groei en nieuwe gebeurtenissen in je leven?Maak je gebruik van je intuïtie bij belangrijke keuzes?Heb je een droom of een visie op jouw toekomst?Zijn er technieken die je bewust inzet om daar te komen of om die visie te krijgen?
dankbaarheidsoefeningentoekomst visualisatiestalenten testsloopbaan coachmeditatiesmindfulnesscontact maken met mijn intuitie / mijn zielpersoonlijke affirmatiesonderzoeken van mijn programmering/ mijn overtuigingenopruimen van blokkades in het lichaamopruimen van belemmerende emotiesoverige

Heb je andere technieken ingezet om het leven te leven zoals bedoeld?


Hoe effectief vind je deze technieken tot nu toe in het bereiken van je doel?

Geheel niet effectiefBeetje effectiefNeutraalEffectiefZeer effectief

Heb jij een structuur om jezelf gefocust te houden bij het realiseren van je doel? Zo ja, welke
Wil je tijdens een inspiratiegesprek met Ronald inzoomen op je uitdaging? Het gesprek is geheel vrijblijvend en gratis. Hij zal met jou in dit gesprek kijken wat specifiek voor jou stappen kunnen zijn. Het kan telefonisch, via internet of aan de keukentafel in Amsterdam

Ja ik wil een inspiratiegesprekJa ik wil de mail zevendaagse ontvangenOverig, zie hieronder
ToelichtingDeel hier je gegevens en maak kans op gratis inspiratiegesprek van ruim 1 uur met Ronald. In dit gesprek zoomen we in op wat jouw vervolgstappen zijn. Je ontvangt ook het overzicht van je antwoorden in je mailbox.

Jouw naam*

Jouw e-mail*

Jouw telefoonnummer*

Privacy*
Ik ga akkoord met het privacy statement