Persoonlijk programma met praktisch stappenplan

Wil je meer met je leven?

In plaats van te 'moeten' voldoen aan wat anderen willen, centraal stellen wat jouw diepste verlangen is en daardoor vrij voelen.

Wat zit er in de weg?

Onderzoek wat er in de weg zit om uit je kokon te komen. Wat waren de problemen van je ouders, wat heb je onbewust ervan overgenomen? Is er onbewust misschien nog boosheid of verdriet? Je hebt jezelf ooit misschien onbewust ingekapseld nadat je gekwetst was.

Energie om door te breken?

Mis je de energie om door te zetten? Is er iets dat je tegenhoudt maar je kunt niet ontdekken wat het is?

Vind je levensdoel

Je levensdoel en missie hebben te maken met jouw diepste verlangen. Je hoeft niet erg je best te doen, het past bij jou.

Opruimen wat in de weg zit

We ruimen oude emoties op die je onbewust hebt meegenomen en die je belemmeren om verder te komen. Dat geeft ruimte om dingen op jouw eigen manier te doen en om je weer verbonden te voelen met anderen.

Meer energie en passie

We gebruiken maar een klein percentage van onze mogelijkheden. Voluit je missie leven geeft rust en ook juist extra energie. Leer voluit, vanuit passie en missie te leven.

De wereld zit niet op je te wachten, toch?

Regelmatig zie ik bijzondere en talentvolle mensen met grote frustraties, burn out en zelfs lichamelijke klachten omdat ze bleven twijfelen aan zichzelf. Als je jezelf voorbij blijft lopen en jezelf niet serieus neemt leidt dat niet alleen tot frustraties, maar vaak ook tot:

 • lusteloosheid, depressiviteit;

 • stress, oververmoeidheid en burn-out;

 • financiële moeilijkheden en/of het beëindigen van de relatie;

 • lichamelijke klachten zoals hoofdpijnen, rugpijnen;

Al kan ik ook helpen bij het overwinnen van lichamelijke klachten, wacht niet tot je helemaal vastloopt of klachten ontwikkelt.
Waarom zou jij blijven uitstellen? Ook jij hebt een eigen unieke plek in deze wereld. Als je die inneemt komt er een positieve beweging op gang. Kies voor groei en meer passie en ga nu voluit voor jouw levensdoel!

Weetjes over het traject

Voluit je diepste verlangen leven

9

Afspraken

6

Maanden

26

koppen thee en koffie

21

Nieuwe inzichten

Wanneer ga jij met jezelf aan de slag?

Ervaringen van deelnemers

Ik heb een traject gevolgd bij Ronald… Alle elementen die destijds naar boven kwamen vallen nu samen als een soort puzzel die eindelijk compleet geworden is. Dank dat je aan de basis daarvan hebt gestaan Ronald! Veel liefs

Eveline Zoomers

Eveline Zoomers

trainer

Dit traject heeft me verrassende inzichten gegeven, het ging een andere kant op dan ik dacht. Doordat het meerdere maanden duurde konden de inzichten goed beklijven. Mijn bewustwording is vergroot waardoor ik de juiste keuzes kan maken. Bedankt voor je begeleiding hierin, Ronald!

Angela

Angela

personeelsmanager

Wat je leert tijdens het traject

 • Wat je écht wilt met je leven, jouw diepste verlangen.

 • Je basispatroon herkennen dat je daarvan afhoudt

 • Zelf opruimen wat in de weg zit, zoals oude overtuigingen of emoties

 • Verstand en gevoel samen laten werken

 • Hoe je kunt genieten en voluit passie ervaren

 • Geweldige technieken om op je plek te blijven bij tegenslag

passiecirkel

Ben jij er klaar voor?

Blijf je in de overlevingsstand of kom je in beweging?

Ben jij bereid om…

uit je comfortzone te gaan om verder te komen?
op te ruimen wat niet van jou is en jou in de weg staat?
daar zelf mee aan de slag te gaan?

Veel gestelde vragen

Waarom een programma?

Je maakt een ontwikkeling door en hebt soms meerdere doorbraken. Je lichaam reageert op de veranderingen en moet een nieuw evenwicht vinden. Om te borgen dat het blijvend is en terugval te voorkomen, zullen we enkele stappen soms herhalen.

Hoe garandeer je dat er een verandering is?

Samen bespreken we de gewenste transformatie en je gaat ook door de oefeningen steeds duidelijker het verschil voelen. Je stapt letterlijk in de nieuwe situatie. Om te voorkomen dat het weer wegzakt zijn er aan het eind van het traject zijn er twee ‘nazorg’ gesprekken om je te helpen stappen te blijven zetten.

Wat maakt dit traject zo uniek?

 • We gaan niet hard werken om jou te veranderen. Je bent al goed zoals je bent. Het gaat erom dat je jouw diepste verlangen en eigen plek vindt en opruimt wat in de weg zit. Dat is de transformatie. Dan kun je ontspannen en gelukkig zijn.
 • We werken niet alleen met de MIND, maar vooral met je onderbewuste. Dat werkt krachtiger en is blijvend. Het is een mix van oude wijsheden, esoterie, coaching/counselling, zelfheling en andere tools en technieken die zich bewezen hebben.
 • Opruimen is de belangrijkste component, omdat we diep van binnen al weten wat we willen. Zo ervaar je dat er meer ruimte komt en de dingen makkelijker gaan.
 • We werken tegelijkertijd aan lichaam en geest, waardoor je je fitter voelt.
 • Het gaat niet alleen om jouw individuele ontwikkeling maar vooral ook om jouw plaats in de veranderende wereld en een nieuwe verbondenheid
 • We gebruiken het stappenplan en oefeningen en stappen uit mijn boek 'Wie ben ik echt?' vind jezelf met de passiecirkel.

Plan een gratis inspiratiegesprek

Gratis gesprek online, telefonisch of in de praktijk in Amsterdam waarin we onderzoeken waar je tegen aan loopt en waar je van droomt.
Ik geef je gericht advies wat er voor jou nodig is en je ontvangt het stappenplan.

Jouw naam*

Telefoonnummer*

Jouw e-mail*

Ik ga akkoord met het privacy statement

Opmerking / voorkeur voor dagdeel

+31 6 249 883 85