Liefdevol naar jezelf en anderen

Offer je jezelf op?

Lijkt het soms alsof je aan de zijlijn staat in je leven? 'Moet' je veel en offer je jezelf misschien te veel op? Ben je onzeker over wat je nu ECHT wilt?

Wat geef je door?

Wat geef je door aan je kind(eren)? Van generatie op generatie hebbeb we geleerd dat je niet goed genoeg zijn. Nu is de tijd om daarmee te stoppen. Als je jouw diepste verlangen kent en dat centraal stelt help je daar anderen verder mee.

Samen opruimen

Wat zit er nog in de weg om je kracht te komen? Ruim de ballast op die niet van jou is zodat je meer zicht krijgt op jouw unieke bijdrage als gevoelsmens.

Meer kracht en durf

Wat gebeurt er als je oude ballast opruimt? Je durft meer, je voelt je vrijer om stappen te maken en door te zetten. Eindelijk doen wat je ECHT wilt!

Weetjes over de workshop

125

Euro

12

Personen max

1

Vegetarische maaltijd

5

Nieuwe inzichten

Deze dag helpt je om:

Pas vanuit volledige liefde en acceptatie van jezelf kun je authentiek en sprankelend te zijn. Het is veel moeilijker om te proberen te zijn wie wij niet zijn. Als we .

Tijdens deze dagworkshop helen we de familielijn en maken we ruimte voor je diepste verlangen. Dat is niet je zwakte maar je kracht. Het is waarvoor je op aarde bent. Je gaat meer vrijheid en voldoening ervaren, zodat je meer gaat sprankelen. We werken met en vanuit de liefdevolle energie van Lemurie. Vanuit jouw liefdevolle zijn komt er in je omgeving ook meer ruimte, liefde en zelfvertrouwen.

Resultaten:
– de kracht van jouw diepste verlangen ervaren
– durf om je zachte kracht in te zetten
– ontspannen, geestelijk en lichamelijk opgeruimd zijn
– meer sprankeling en ruimte voor jezelf en je omgeving

Om een doorbraak te bereiken gaan we vooral de emotionele lading opruimen van wat nog in de weg zit. Blokkades in de familielijn, oude onbewuste overtuigingen, onbewust oud zeer. En dat ZONDER dat we gaan wroeten in het verleden.

Reken op een intensieve dag waar je lichaam ook op zal reageren. Ontdek nieuwe technieken en nieuwe mogelijkheden. Alles is erop gericht om een transformatie te starten die jou een gevoel van ruimte en vrijheid geeft. Het helpt als je tevoren al werkt met de MIR-methode (mirmethode.nl).

Informatie

Zaterdag 16 maart 2019 10.00 -17.00 uur
Locatie: Rotterdam, Djoj,  Antony Duyklaan 5-7 Rotterdam
€ 125,- incl koffie/thee en biologisch/vegetarische lunch

Ervaringen

‘Ik heb een aantal oude blokkades die ik meedroeg losgelaten en ben een stapje dichter bij mezelf gekomen. Er is ruimte om weer te durven dromen’ Ingrid

Ingrid

Ingrid

in between jobs

Ik ben meer in balans en vertrouw nu op mijn pad dat uniek is. Mede door de stromende manier van begeleiden, heb ik geleerd dat mijn zachte kant mij het antwoord brengt.

Wanda Nunes de Pina

Wanda Nunes de Pina

Stoelmasseur

Vragen? Je aanmelden? Ik hoor het graag!

+31 6 249 883 85

Download 't gratis e-book

5 manieren om je eigen plek te vinden