Over Ronald de Waal

Ronald de Waal

Ronald de Waal

Ruimte voor nieuwe mogelijkheden

Ik geloof dat iedereen een eigen levensdoel en een unieke bijdrage op aarde heeft. De wereld zal er veel mooier uitzien als we landen op die plek en daarmee ook anderen ruimte geven hetzelfde te doen.

Ik leer je om los te komen van onbewuste ballast zodat je sprankelend en krachtig jouw eigen plek inneemt.
Zo ontdek je nieuwe talenten en mogelijkheden en maak je ook het pad vrij voor de nieuwe wereld!

Wat laat jij los
om krachtig te kunnen sprankelen?

Mijn verhaal

Als kind en tiener was ik onzeker, stil en teruggetrokken. Ik werd gepest op school en ook lang daarna bleef ik in contacten met anderen nerveus. Ik durfde niet op de voorgrond te treden en klapte dicht als ik me niet begrepen voelde.

Ook op mijn werk was ik niet op mijn plek. Ik zag hoe bevrijdend het is om vanuit hart en ziel te leven. Dat wilde ik ook. Het heeft lang geduurd voordat dat me lukte en ik mijn eigen plek vond. Ik verliet een succesvolle carrière om meer met mensen te werken.

Nu leer ik anderen om hun eigen plek te vinden, oude wonden te helen en vanuit ruimte, rust en passie te leven. Hoe meer mensen dat doen, hoe mooier de wereld wordt!

Mijn ervaring

Ik heb jarenlange ervaring in het hbo-onderwijs, ben gecertificeerd coach/counsellor, MIR methode coach, trainer van ‘The Gift’ en ‘transformational coach’.
Ik ontwikkelde de Passiecirkel© als hulpmiddel om te zien waar je staat en welke stappen je kunt maken om je passie en missie te bereiken. Ik help je jouw volgende stap te maken.
Lees meer in mijn laatste boek ‘Wie ben ik echt? vind jezelf met de passiecirkel’.

De wereld is om je wakker te maken

Mijn praktijk Ogen open! gaat over bewustwording.  Wist je bijvoorbeeld dat in Nederland:

  • Jaarlijks meer dan 100.000 jong volwassenen thuis zitten met stress gerelateerde klachten;
  • 1 op de 5 Nederlanders met burn-out of het herstel daarvan kampt;
  • Dat eenzaamheid, faalangst en onzekerheid over de toekomst daarbij een rol spelen;
  • Meer dan een miljoen Nederlanders antidepressiva gebruikt;
  • Dat het gebruik van Ritalin nog steeds snel toeneemt;
  • en 4 op de 10 mensen zichzelf erg onzeker noemt;
  • terwijl 8 op de 10 Nederlanders niet het leven leidt dat ze zouden willen leiden!

Wat zijn we met z’n allen aan het doen? Zie je een oorzaak en gevolg?
We kunnen zelf onze pijn helen zodat we beter in ons vel komen. Ook kunnen we voorkomen dat we klachten ontwikkelen.

Mijn doel is dat we onze mogelijkheden ontdekken en onze eigen plek innemen zodat de nieuwe wereld zichtbaar wordt, te beginnen in Nederland.

MIJN BOEKEN

Over jezelf zijn en de praktische stappen van de passiecirkel

roman ogen open!

Ogen open! de roman

Edwin is een gevoelige jongen en wordt aan het begin van zijn middelbare schoolperiode in Rotterdam gepest. Hij ontdekt dat hij op jongens valt en dat houdt hij liever geheim. Zijn oma steunt hem in zijn zoektocht naar een vriend. Langzaam verandert het leven van Edwin en ontdekt hij hoe hij zelf zijn leven wil leiden. Deze roman schetst in korte fragmenten een ontwikkeling naar volwassenheid van een gevoelige jongen. Grotendeels autobiografisch.
Bekijk het eerste hoofdstuk

Wie ben ik echt? vind jezelf met de passiecirkel

Bestaat mijn leven uit stressen, frustraties over mijn werk, het saldo op mijn bankrekening, mijn vrienden? Of is er meer? Ontdek waar je nu staat en waar je heen wilt. Dit boek helpt je om jezelf terug te vinden en van daaruit uit je comfortzone te treden. Dan kun je vanuit een hervonden rust weer gaan stralen. Speels met veel foto’s en spreuken. Gratis boekenlegger en persoonlijke spreuk-opdracht voorin.
Bekijk het eerste hoofdstuk

Wat zeggen anderen over mij

MIJN PASSIECIRKEL

Praktische stappen naar kracht en sprankeling

passiecirkel

Jouw eigen plek bereiken door er te zijn

De belangrijkste stappen

Stap 1. Vind je onbevangenheid en sprankeling terug. Veel mensen weten niet meer wat hun diepste verlangen en levensdoel is. Hierbij ga je zo diep mogelijk. Hoe dieper je graaft, hoe onverwachter en mooier is de schat die je vindt.

Stap 3. Ruim je belemmeringen op. Als je die eenmaal kent, wil en kun je ze zelf overwinnen zodat je echt resultaat bereikt. Dit is de belangrijkste stap en 80% van het werk van alle stappen!!

Stap 4. Zet door, durf. kies en doe waar je bang voor bent. Schrik niet meer terug voor de drempel.

In het gratis inspiratiegesprek kijken we naar jouw situatie en welke stappen voor jou nodig zijn

Artikelen

Welke technieken gebruik ik zoal?

Wat nodig is en wat bij je past

Ik gebruik nieuwe krachtige technieken die in je onderbewuste doorwerken en je energieniveau verhogen. Ze werken extra goed bij gevoelige mensen.

Gift
85%
The Gift, jouw gave
MOM
65%
MIR-methode Op Maat
Kind
55%
Innerlijk kind, Loskomen van ouders etc.
Passie
45%
Passie en missie coaching
Maya
25%
MAYA kernkwaliteit, gave en wat jou in je kracht zet

We kiezen de techniek die bij jou past. Het is soms even wennen maar het gaat mij erom dat je resultaten ervaart. En die zijn er relatief snel!

TP
75%
Transformational Presence coaching
Kaart
60%
Inzicht- en energiekaarten
DNA
55%
DNAffirmaties
Natuur
25%
Natuur coaching
Visie
20%
Toekomstvisie, theorie over de nieuwe tijd

Boek nu een gratis individueel inspiratiegesprek

Online met beeld, via telefoon of aan de keukentafel

Elke maand heb ik een beperkt aantal plekken voor een gratis introductiegesprek. In dit vrijblijvende gesprek van ongeveer een uur bespreken we jouw situatie, welke transformatie je wilt doormaken en wat je hierbij verder kan helpen. Je maakt kennis met mijn werkwijze, bent tot niets verplicht en je krijgt concrete tips. Via skype, telefoon of in Amsterdam.

Stel je eens voor dat:
– Je makkelijker dicht bij jezelf kunt blijven waardoor je makkelijker beslissingen neemt en meer rust en kracht ervaart
– Het je lukt om verstand en gevoel beter op elkaar af te stemmen zodat je weet waar je staat en wat jouw volgende stap is
– Je belemmerende gedachten en eventuele klachten de baas wordt en gaat doen wat je echt belangrijk vindt

Resultaat van deze introductie:
– Je hebt zicht op de nieuwe krachtige mogelijkheden die er zijn
– Je weet wat bij jou past
– Concrete tips/stappen om te gaan doen

Vraag hier je gesprek aan

Jouw naam*

Jouw e-mail

Jouw telefoonnummer*

Wanneer komt het beste uit

maandagdinsdagwoensdagdonderdagvrijdagvrijdagmiddag zomer inloopzaterdag

's morgens's middags's avonds

Je ontvangt binnen 2 dagen bericht of en wanneer er gelegenheid is voor een gratis gesprek