Offer je jezelf op?

Lijkt het soms alsof je aan de zijlijn staat in je leven? 'Moet' je veel en offer je jezelf misschien te veel op? Ben je onzeker over wat je nu ECHT wilt?

Samen opruimen

Wat zit er nog in de weg om je kracht te tonen? Ben je het niet waard? Ruim de ballast op die niet van jou is zodat je meer zicht krijgt op jouw unieke bijdrage als gevoelsmens.

Meer kracht en durf

Wat gebeurt er als je oude ballast opruimt? Je durft meer, je voelt je vrijer om stappen te maken en door te zetten. Eindelijk doen wat je ECHT wilt!

De wereld zit niet op je te wachten?

Jij bent goed zoals je bent en je mag er volledig zijn. Als je jouw diepste verlangen kent en dat centraal stelt help je daar anderen mee. Je geeft met jouw bijdrage een voorbeeld.

Weetjes over de inspiratieworkshop

95

Euro

12

Personen max

1

Vegetarische maaltijd

5

Nieuwe inzichten

Deze dag helpt je om:

  • rust en kracht te voelen om te doen wat bij jou past
  • jouw diepste verlangen en bijdrage te kennen
  • te beslissen vanuit het weten van  je ziel
  • vertrouwen in jezelf en in de toekomst te versterken

De dag staat in het teken van alles wat bijdraagt aan zelfheling. We werken vanuit stap 3 van de passiecirkel: opruimen.  Zo kunnen we een doorbraak bereiken naar een leven vanuit innerlijke drive, vanuit ons diepste verlangen. We passen energetische technieken toe (o.a. de Mentale Intuitieve Reset / MIR-methode) om de transformatie te bereiken. Zo ruimen we onbewuste belemmeringen op op DNA niveau. We ruimen op  ZONDER dat we gaan wroeten in het verleden. We stemmen ook hoofd en hart op elkaar af. Reken op een intensieve dag waar je lichaam ook op kan reageren.
Wat overblijft is een gevoel van ruimte en vrijheid, inspiratie om eindelijk te gaan doen wat je ECHT wilt.

Informatie

Zaterdag 10 maart 2017 10.00 -17.00 uur
Locatie: Rotterdam, Djoj,  Antony Duyklaan 5-7 Rotterdam
€ 95,- incl koffie/thee en biologisch/vegetarische lunch

Ervaringen

‘Ik heb een aantal oude blokkades die ik meedroeg losgelaten en ben een stapje dichter bij mezelf gekomen. Er is ruimte om weer te durven dromen’ Ingrid

Ingrid

Ingrid

in between jobs

Ik ben meer in balans en vertrouw nu op mijn pad dat uniek is. Mede door de stromende manier van begeleiden, heb ik geleerd dat mijn zachte kant mij het antwoord brengt.

Wanda Nunes de Pina

Wanda Nunes de Pina

Stoelmasseur

Vragen? Je aanmelden? Ik hoor het graag!

+31 6 249 883 85

Download 't gratis e-book

5 manieren om je eigen plek te vinden