Offer je jezelf op?

Lijkt het soms alsof je aan de zijlijn staat in je leven? 'Moet' je veel en offer je jezelf misschien te veel op? Ben je onzeker over wat je nu ECHT wilt?

Samen opruimen

Wat zit er nog in de weg om je kracht te tonen? Ben je het niet waard? Ruim de ballast op die niet van jou is zodat je meer zicht krijgt op jouw unieke bijdrage als gevoelsmens.

Meer kracht en durf

Wat gebeurt er als je oude ballast opruimt? Je durft meer, je voelt je vrijer om stappen te maken en door te zetten. Eindelijk doen wat je ECHT wilt!

De wereld zit niet op je te wachten?

Jij bent goed zoals je bent en je mag er volledig zijn. Als je jouw diepste verlangen kent en dat centraal stelt help je daar anderen mee. Je geeft met jouw bijdrage een voorbeeld.

Blijf je doorgaan zoals je het altijd gedaan hebt?

Als je jezelf voorbij blijft lopen of jezelf niet serieus neemt leidt dat niet alleen tot frustratie, maar vaak ook tot:

  • oververmoeidheid, stress en burn-out;
  • lichamelijke klachten zoals hoofdpijn en rugpijn;
  • financiële moeilijkheden;

Ik coach daarom ook regelmatig bij het overwinnen van lichamelijke klachten, juist omdat ze samenhangen met het niet voldoen aan jouw levensdoel.
Maar voorkomen door opruimen is beter dan genezen!

Weetjes over de inspiratieworkshop

15

Euro

12

Personen max

12

kopjes thee en koffie

5

Nieuwe inzichten

Resultaten

  • ruimte om nog meer bij jezelf te blijven
  • verdere uitwerking van jouw diepste verlangen
  • onbewuste emotionele belemmeringen opruimen
  • innerlijke drive verder versterken om een nieuwe stap te maken

We passen energetische technieken toe (o.a. de Mentale Intuitieve Reset / MIR-methode) om de transformatie te bereiken. We ruimen onbewuste belemmeringen op. De dag staat in het teken van alles wat bijdraagt aan zelfheling. We werken vanuit stap 3 van de passiecirkel: opruimen.  Zo kunnen we een doorbraak bereiken naar een leven vanuit innerlijke drive, vanuit ons diepste verlangen. We ruimen op  ZONDER dat we gaan wroeten in het verleden. We stemmen ook hoofd en hart op elkaar af. Reken op een intensieve dag waar je lichaam ook op kan reageren.
Wat overblijft is een gevoel van ruimte en vrijheid, inspiratie om eindelijk te gaan doen wat je ECHT wilt.

Informatie

Zaterdag 28 oktober 2017 10.00 -17.00 uur
Locatie: Rotterdam, Djoj,  Antony Duyklaan 5-7 Rotterdam
€ 95,- incl koffie/thee en biologisch/vegetarische lunch

Ervaringen

‘Ik heb een aantal oude blokkades die ik meedroeg losgelaten en ben een stapje dichter bij mezelf gekomen. Er is ruimte om weer te durven dromen’ Ingrid

Ingrid

Ingrid

in between jobs

Ik ben meer in balans en vertrouw nu op mijn pad dat uniek is. Mede door de stromende manier van begeleiden, heb ik geleerd dat mijn zachte kant mij het antwoord brengt.

Wanda Nunes de Pina

Wanda Nunes de Pina

Stoelmasseur

Vragen? Je aanmelden? Ik hoor het graag!

+31 6 249 883 85

Download 't gratis e-book

5 manieren om je eigen plek te vinden