Transformatie op diep niveau voor gevoelsmensen

Dit weekend zet alles in beweging

Opofferen is niet meer nodig

Je ervaart dat je goed bent zoals je bent. Je hoeft je niet meer op te offeren of over je grenzen te gaan. Je mag de rust en ruimte nemen die jouw lichaam aangeeft. Dat lucht op!

Ervaar jouw plek op aarde

Jij ontdekt in de stilte van de natuur jouw diepste drijfveer, wat jij ECHT belangrijk vindt. Dat motiveert en geeft zicht op een doel in jouw leven.

Ruimte voor jouw verlangen

Om je verlangen te leven ruimen we op wat in de weg zit. Je focust bijvoorbeeld op een ander of je voelt oud verdriet. Door dat op te ruimen voel je je lichter.

Neem een stap

Je laat je niet meer tegenhouden en wacht niet meer op iets of iemand. Je neemt een kleine of grotere stap. Want pas als jij een eerste stap neemt wordt de volgende stap duidelijk.

Ontdek je zachte kracht

Je bent als gevoelsmens niet zwak, maar juist heel krachtig: Ontdek de kracht van zacht, leven vanuit je ziel. Dat brengt sprankeling en rust!

Je kent jouw vervolgstappen

Welke stappen ga je verder maken om op die plek te komen en te blijven? Je vult praktisch in wat je gaat doen en wanneer. Jij bepaalt het zelf want je weet het nu!

Weetjes over 't weekend

8

mooie mensen

5

Eenvoudige maaltijden

2

Boswandelingen

7

Krachtige technieken

Je ontvangt ook deze extra’s:
Een beschrijving van jouw gave en wat je in jouw kracht zet
Op jou afgestemde persoonlijke affirmaties waar je zelf mee aan de slag kunt.

Meer dan 100 tevreden deelnemers

Ik zat behoorlijk vast met mezelf. Ik wist niet meer wat ik wilde met m'n leven en had geen doel meer. Als laatste red middel heb ik besloten dit weekend te gaan volgen en dat heeft alles veranderd. Ik heb weer doelen weet nu precies wat ik wil en niet wil. Ik kan daarom ieder van jullie die vast zit met zichzelf aanraden te komen!

Rosario

Rosario

schrijver

Ik ben niet echt een held in alleen naar zoiets toegaan. In mijn werk was ik op een punt beland dat ik alleen maar energie aan het geven was. Na lang wikken en wegen heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Daar heb ik zeker geen spijt van gehad! Ronald heeft me geholpen om daadwerkelijk een nieuw pad in te slaan. Een kleine stap is ook een begin!

Sasja

Sasja

Kinderjoga docente
Start
Eind
Locatie
za 11 februari 2018 9.45 uur zo 12 februari 16.30 uur Assel don Bosco, Veluwe

Tip: Kom op vrijdagavond als je meer tot rust wil komen

NB: er zijn nog voldoende plaatsen vrij

Informatie aanvragen

De kosten voor deze diepe transformatie en VIP begeleiding zijn vanaf 295 euro,
bij tweepersoonskamer en tijdige aanmelding VOOR 27 januari
Past dit niet in je budget? Informeer dan naar een maatoplossing

Aanmelden