Transformatie op diep niveau

Ontdek wie je ECHT bent en vind meer rust en voldoening

Ontdek jouw doel in het leven

Jij hervindt in de stilte van de natuur jouw diepste verlangen, wie jij ECHT bent en wat jij ECHT belangrijk vindt. Dat motiveert en geeft zicht op jouw doel in het leven.

Neem een stap

Je laat je niet meer tegenhouden door angsten en wacht niet meer op iets of iemand. Je neemt een kleine of grotere stap. Want pas als jij een eerste stap neemt wordt de volgende stap duidelijk.

Opgeruimd en helderder

Om je verlangen te leven ruimen we op wat onbewust in de weg zit. Je zoekt het bijvoorbeeld bij een ander of er is een verdriet uit het verleden. Door op te ruimen wordt soms ineens iets helder.

Opluchting en rust

Je ontspant en stopt met jezelf te willen veranderen. Je ervaart dat je goed bent zoals je bent. Wat dringend leek, blijkt niet zo belangrijk te zijn. Dat lucht op en geeft rust.

Sta op je eigen plek

Ervaar het verschil: je bent geen pion in een spel meer. Je bent je bewust van jouw diepste verlangen en neemt dat serieus. Dat geeft meer passie en je wordt er blij van!

Je kent jouw vervolgstappen

Welke stappen ga je verder maken om op die plek te komen en te blijven? Je vult praktisch in wat je gaat doen en wanneer. Jij bepaalt het zelf want je weet het nu!

Weetjes over 't weekend

8

mooie mensen

5

Eenvoudige maaltijden

2

Boswandelingen

7

Krachtige technieken

Je ontvangt ook deze extra’s:
Een beschrijving van jouw gave en wat je in jouw kracht zet
Op jou afgestemde persoonlijke affirmaties waar je zelf mee aan de slag kunt.

Meer dan 100 tevreden deelnemers

Ik zat behoorlijk vast met mezelf. Ik wist niet meer wat ik wilde met m'n leven en had geen doel meer. Als laatste red middel heb ik besloten dit weekend te gaan volgen en dat heeft alles veranderd. Ik heb weer doelen weet nu precies wat ik wil en niet wil. Ik kan daarom ieder van jullie die vast zit met zichzelf aanraden te komen!

Rosario

Rosario

schrijver

Ik ben niet echt een held in alleen naar zoiets toegaan. In mijn werk was ik op een punt beland dat ik alleen maar energie aan het geven was. Na lang wikken en wegen heb ik de stoute schoenen aangetrokken. Daar heb ik zeker geen spijt van gehad! Ronald heeft me geholpen om daadwerkelijk een nieuw pad in te slaan. Een kleine stap is ook een begin!

Sasja

Sasja

Kinderjoga docente
Start
Eind
Locatie
za 11 februari 2018 9.45 uur zo 12 februari 16.30 uur Assel don Bosco, Veluwe

Tip: Kom op vrijdagavond als je meer tot rust wil komen

NB: er zijn nog plaatsen vrij

Informatie aanvragen

De kosten voor deze diepe transformatie en VIP begeleiding zijn vanaf 295 euro,
bij tweepersoonskamer en tijdige aanmelding
Past dit niet in je budget? Informeer dan naar de mogelijkheid om vrijwilliger te worden

Aanmelden